HomeBiografieNieuwsGastenboekLinkenDiscografieDownloads

 

 
 
Het laatste nieuws:

Met de albums 'Verloren Tijd', 'Ik Kan Niet Zonder Jou', 'Ik Ben Er Voor Jou', 'Zonder Te Blikken Of Te Blozen' als ook de vele singles die sinds 2004 van hem zijn verschenen, mag Mike van Dijk (40) tot één van meest productieve artiesten van ons land worden gerekend. Met zijn stem, looks en zeker ook door zijn repertoirekeuze, wordt hij volop gewaardeerd als charmezanger. De vorig jaar verschenen single 'Zolang Dat Jij Van Me Houdt' was het eerste resultaat van de samenwerking met Frank Verkooyen en diens platenlabel Nationale Artiesten Parade. Hieraan wordt nu gevolg gegeven door de release van een nieuwe single die ‘Nog Een Laatste Kus’ als titel meekreeg.     
“Anders dan gebruikelijk heb ik ditmaal gekozen en gezocht naar een pakkend rustig liedje met inhoud”, zo licht de zanger zijn keuze toe. “Frank was er al enige tijd mee bezig. Het lied heeft me gelijk geraakt, kwam bij mij meteen goed binnen en voelde zelfs als een thuiskomer”, aldus Mike. Het indringende lied dat met heel veel gevoel en warmte door de zanger wordt gebracht, gaat over een vrouw die na haar misstap beter maar kan terugkeren naar haar gezin, juist nu de schade nog enigszins te overzien lijkt. “Gekozen is te werken met de beste sessiemuzikanten zodat niveau en kwaliteit zijn gewaarborgd op het level waarmee we in 2010 zijn gestart”, aldus een enthousiaste Mike van Dijk.

Bron: Tanja van der Corput

 
 

 Juli 2014: We kunnen jullie met trots meedelen dat het nieuwe album met meerdere nummers geschreven door mezelf en geproduceerd door Waylon van de Heijden ook wel beter bekend als DJ-Goldfinger (Goldfinger studio) halverwege September 2014 zijn release zal hebben. Er zijn inmiddels 3 nummers die ook op het album zullen verschijnen uitgekomen op single. Deze zijn natuurlijk al te downloaden via de bekende downloadportals 'Ga jij maar lekker naar die ander', 'Oh, luister toch' en natuurlijk mijn allerlaatste nummer 'Ga' een oud nummer van Bobby Prins, geheel in een nieuw jasje gestoken, welke het momenteel heel erg goed doet in de hitlijsten en bij optredens. Zodra er meer nieuws is omtrent het nieuwe album, zullen wij dit zeker gaan vermelden op de website. Dus hou de website in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

 
 

Zanger Mike van Dijk uit Oldenzaal is allang geen onbekende meer in de muziek business. Zijn meest recente singles; ‘De zin van het leven’ (april 2010) en ‘Ga jij maar lekker naar die ander’ (maart 2012) zijn- en worden landelijk nog steeds heel veel gevraagd en gedraaid. Inmiddels heeft deze in 1975 in Boeskoolstad Oldenzaal geboren zanger, al drie albums op zijn palmares staan. “Liedjes met gevoel, zijn helemaal op mijn lijf geschreven”, aldus Mike van Dijk die tegenwoordig in Enschede woont.

Mike werkte aan zijn repertoire middels de bekendste namen uit het circuit zoals Alie Bakker, Rolus Karssen, Edwin van Hoevelaak, Martin Sterken en Waylon v.d. Heijden. Kortom, Mike van Dijk gaat voor kwaliteit! Via Rood-Hit-Blauw Produkties brengt deze sympathieke Tukker nu zijn nieuwe single ‘Oh luister toch’ uit.  En opnieuw is het een echte Mike van Dijk-plaat geworden! Een vlot en goed dansbaar nummer met torenhoog meezinggehalte geschreven door Mike zelf en wederom geproduceerd door Waylon v.d. Heijden. Mike van Dijk laat zich weer eens van zijn beste kant zien met een Dijk van een plaat dus.. ‘O luister toch’ gewoon naar deze op-en-top meezinger! 

 
 
Maart 2012: Bij een nieuwe single en een aankomend nieuw album hoort op zeker ook een vernieuwde website. Deze was nog in een hele oude staat, maar is nu helemaal aangepast met de laatste nieuwstjes, updates en zekers frisse, lichte zomerkleuren. Geheel in de stijl van de nieuwe single en de wensen van Mike zelf. We wensen jullie weer heel veel plezier en zijn benieuwd naar de reakties en zullen een bericht in het gastenboek zeker op prijs stellen stellen...
 
 
"Ga jij maar lekker naar die ander" is de titel van de nieuwe single van de in 1975 Oldenzaal geboren Mike van Dijk. Voor de opname werd de studio van Waylon van der Heijden Goldfinger productions gekozen en dat betekent dat het weer een prachtige opname is geworden van hoge kwaliteit. Een opname waar Mike zijn muzikale capaciteiten voor honderd procent heeft ingelegd en niet alleen de zang voor zijn rekening heeft genomen maar ook de tekst heeft geschreven en samen met Waylon van der Heijden het arrangement van heeft gemaakt. De single is sinds afgelopen woensdag verkrijgbaar en Mike zal vele landelijke radiostations bezoeken. Stations die een interview of Mike in de uitzending willen hebben kunnen contact opnemen met Score Promotions.
 
 
'De zin van het leven' is de single uit 2010. Na overleg met de platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw werd besloten deze single landelijk uit te brengen. Het lied is een mooie Nederlandse vertaling van ”Du Bist die Sonne des lebens” van de bij onze oosterburen beroemde Semino Rossi. Voor de opname werd de studio van Martin Sterken gekozen,wat betekent dat het weer een prachtige opname is geworden. Een opname waar Mike zijn muzikale capaciteiten voor honderd procent heeft ingelegd!
 
 
Nadat de clip "Hou van mij" regelmatig te bewonderen is/geweest, ook vaak bovenaan in de dag top 20 van de verzoekpararde van TV Oranje is nu de cd van Mike aan de beurt. Deze week mag zijn cd "Ik ben er voor jou" zich cd van de week noemen bij Radio NL! Waar Mike zeker ook erg trots op is, omdat Radio Nl veel beluisterd word op de Nederlandse radio en zeker ook via internet. De naam en muziek van Mike van Dijk zal nu door meerdere mensen beluisterd worden en dit is zeker een goeie reclame. Een reclame die Mike zeker verdiend! Wij willen dan ook TV Oranje en Radio Nl bedanken voor deze kans, om zo een stap verder te komen naar landelijke bekendheid.... Ook een ieder die aan de cd hebben meegewerkt willen wij uiteraard nogmaals bedanken! Binnenkort hopen wij jullie nog meer nieuwtjes te kunnen brengen omtrend het laatste album "Ik ben er voor jou." Dus hou de website en nieuwtjes regelmatig in de gaten...
 
 
De cd- presentatie is achter de rug, en er mag met recht over een sucsesvolle middag/avond gesproken worden! Ook de reakties op het nieuwe album zijn allemaal zeer positief, en Mike mag dan ook erg trots zijn met dit resultaat. De dag begon natuurlijk al vroeg voor Mike om zo nog de nodige voorbereidingen te treffen, voordat het feest los zou barsten! Voordat Mike aan zijn soundcheck zou beginnen wachtte hem eerst een grote verassing. Een hele grote keur aan merchandise van keycords, aanstekers, sjaals, petten tot aan paraplu's. Het felle rood steekt mooi af tegen de zwarte letters.Voor informatie en foto's kunnen jullie een kijkje nemen op de fansite...Nadat Mike alle nieuwtjes bewonderd had van de vipkaarten, nieuwe t-shirts voor de crew en zelfs een heus fan-shirt voor de allerkleinste en zeker de grootste fan van Mike, zijn zoontje Jaimy kon hij eindelijk aan de soundcheck beginnen. Volgens getuigen was deze al zeer belovend, dus dat kon wat worden. Nadat Mike zich opgefrist had en omgekleed in de kleren die ook voor de clip zijn gebruikt ( met dank aan:Tiecke & Mulder ) begon het publiek en de artiesten die, die middag/avond zouden optreden langzaam binnen te stromen en kon het feest beginnen!

De gehele presentatie is soepel verlopen en het was een zeer geslaagde dag met goed geluid, een keur aan artiesten en een geweldig publiek. En de reakties in het gastenboek liegen er niet om. "we vonden het gisterenmiddag super gezellig bij je cd presentatie", "is het geworden wat wij hadden gehoopt namelijk een heel gezellige dag zonder wanklank" , "Wij vonden het zondag ontzettend gezellig en hebben er van genoten!
En je nieuwe cd.... helemaal super!!!!!" , "je nieuwe cd is helemaal top" Op de website van
Showbizzinfo staat Mike zijn album al als aanrader!

Uiteraard wil Mike bij deze iedereen bedanken die mee hebben geholpen aan deze zeer geslaagde dag.Ook de mensen achter de schermen wil ik bij deze hartelijk bedanken.En de mensen die mijn album promoten of op een andere manier aandacht schenken aan mijn nieuwe album.Ook
Robert Nederveen voor het beschikbaar stellen van hun kleding voor de hoes en fotoshoot. Zonder jullie zou ik deze droom niet waar kunnen maken en zijn waar ik nu ben...Heel veel liefs Mike van Dijk
 
 
Eerder vermeldden wij dat er een nieuwe single zat aan te komen. Helaas voor sommigen gaat deze niet door. Daar het te kort dag is voor de cd- presentatie en het uitkomen van het album. Het goeie nieuws is dat er een clip zal worden opgenomen en deze dan regelmatig te zien zal zijn bij tv Oranje! Wat zeker een stap in de richting zal zijn voor meer landelijke bekendheid, daar deze zender door vele mensen bekeken word. Voor de mensen die deze zender nog niet kunnen ontvangen.Niet getreurd, tv Oranje is namelijk nog tot 1 Juli te bekijken via internet! Klik hier om naar de site te gaan om straks ook te kunnen genieten van de nieuwe clip van onze eigen Mike! Wel zal het nieuwe nummer voor de radiostations op single worden uitgegeven, zodat deze ook de reclame kunnen maken die Mike verdiend...
 
 

Het is definitief bekend!!!

Zondag 3 Juni 2007 de cd-presentatie van het nieuwe album...

Jullie zijn welkom van 17:00 tot 22:00 bij café/zalencentrum de Vereniging Dorpstraat 7 2587 AA de Lutte
de entree bedraagt ¬.10,00 en daarbij ontvang je dan het allernieuwste album van Mike
Artiesten die hun toezegging al hebben gedaan zijn:

Harm Wolters, Martin Dams
Rolus Karssen, Jolanda Zoomer
Jan & Zwaan, Harry Snijders
René Becker, Doenja
Arie en Henk Wijngaard

En uiteraard zal onze eigen Mike van Dijk op deze middag zijn stem laten horen!

En wees er op tijd bij want VOL is VOL! Aangezien de kaartje de vorige keer snel wegwaren en we diverse mensen hebben moeten teleurstellen raden we jullie aan hier wel rekening mee te houden...

 

 
 
De nieuwe single zit eraan te komen! De titels van de nieuwe nummers houd Mike nog even geheim, maar zodra deze bekend is zullen we dat uiteraard als eerste melden.
Overigens is de vermoedelijke datum van de cd-presentatie van het nieuwe album 3 Juni 2007, ook hier geld zodra dit definitief is het hier op de website komt te staan!
Mike is op dit moment nog druk bezig met de allerlaatste voorbereidingen, fotoshoots, opnames, interviews en de gebruikelijke optredens. Dit gaan er na de komst van het nieuwe album als we Mike mogen geloven (een dijk van een album) veel meer worden.Houd dus de agenda in de gaten! Wij wensen Mike nog veel sucses en kijken halsrijkend uit naar het nieuwe album...
 
 
Eindelijk weer wat nieuws te meldden! Mike is natuurlijk druk bezig geweest achter de schermen, waardoor jullie misschien het idee hadden dat die van de aardbol verdwenen was. Bij een goeie cd horen nu immers hele goeie voorbereidingen. Maar nu kunnen we jullie dan toch vermeldden, dat Mike de studio in is gedoken om zijn nieuwe cd op te nemen, welke ongeveer half April verwacht word. Mike zou Mike niet zijn als er eerst een voorloper zou komen op dit album. Fans wees gerust, ook een single komt eer deze dagen uit! Deze word verwacht in Maart van dit jaar! Binnenkort zal er ongetwijfeld meer nieuws te verwachtten zijn, zoals een titel of een hoesje, maar daarover zullen jullie wij dan zo snel mogelijk van op de hoogte stellen
 
 
Dinsdagmiddag 26 September 2006 is Mike de trotse vader  geworden van een gezonde zoon genaamd

JAIMY

De kleine jongen zag om 17:32 het levenslicht,en liet Mike familie en vrienden weten dat moeder en zoon het goed maken!Jaimy weegt 3890 gram en is 52 cm  

 
 
Wij willen jullie graag het volgende vermelden,en dat is:dat Mike er een tekstschrijf(st)er bij heeft.Ze heet A. Bakker,en ze is al begonnen met het schrijven van nummers voor Mike."Het zijn nu al 18 nummers en het word heel moeilijk voor mij om hier een keus uit te maken voor het nieuwe album.Dit omdat alle nummers even goed en uniek zijn,ook kwa tekst inhoud zijn het stuk voor stuk hele mooie nummers"! Zo liet Mike het weten!Ach Mike een extra album zouden de fans vast en zeker niet erg vinden...We houden jullie op de hoogte,zodra we weer meer te melden hebben!.
 
 
Wij kunnen jullie vermelden dat de fansite van Mike weer online is,dus neem snel een kijkje.Uiteraard zal Joke een berichtje in haar gastenboek heel erg waarderen...Jullie kunnen de link naar de fansite toe vinden onder de rubriek linken!

Bij deze delen wij jullie mede dat de fanpagina van Mike helaas wegens technische storingen offline is!Joke Koster een fan van het eerste uur is nu druk bezig om een geheel vernieuwde website te maken,en hoopt deze zo spoedig mogelijk online te hebben!Wij wensen Joke heel veel suc6 met het maken van de nieuwe fanpagina,daar het voor haar de eerste keer is dat zij dit geheel alleen doet.Maar zijn ervan overtuigd dat haar dit wel lukken gaat en zijn dan ook al erg benieuwd naar het resultaat...We houden jullie op de hoogte zodra de fanpagina weer te bekijken is!
 
 
2 Augustus 2006 is dan de totaal vernieuwde website online gegaan!De kleuren zijn zoals wij het in gedachtten hadden,zomers,fris en duidelijk!Alles is in overleg gegaan met Mike zelf.Wij hopen dan ook dat de fans volledig achter zijn keuze staan over de kleuren en de totale opzet.Uiteraard stellen wij het erg op prijs om vooral positieve berichtten te krijgen via het gastenboek...

En jullie nog vaak terug kunnen verwachtten op deze officiële website!
 
 
Inmiddels kunnen wij jullie laten weten dat de opnames van de nieuwe single goed zijn verlopen.Wij zijn echt benieuwd naar het resultaat...

Aankomende maandag 10 Juli 2006 zal Mike de studio weer induiken voor de opnames van zijn nieuwe single.Dit zal gaan gebeuren in de nieuwe studio van Martin Sterken tevens de tekstschrijver van Mike!Dit zal gaan inhouden dat met al het vernieuwde apparatuur de sound nog beter zal gaan klinken,en nog beter van kwaliteit zal zijn als voorheen.Ook zijn dit natuurlijk de eerste voorbereidingen op het nieuwe,inmiddels alweer 3e album van Mike,wat zoals alles er nu uitziet medio Oktober 2006 zal verschijnen,daar Martin ook druk bezig is met het schrijven van nieuwe nummers voor het album.We houden U op de hoogte als er weer nieuwe ontwikkelingen zullen plaatsvinden!